Osaamista ja kokemusta yrityksen parhaaksi

Highline Oy on yksityisten, valikoitujen ja itsenäisten konsulttien verkostosta koostuva asiantuntijayritys, joka on toiminut uranuurtajana useilla suomalaisen konsultoinnin ja koulutuksen osa-alueilla. Yhtiö on perustettu vuonna 1986. Highline Oy:n omistajia ovat eri puolella Suomea toimivat asiantuntijayritykset, joilla kullakin on oma vahva osaamisalue yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Yrityksen palveluajatus on tarjota asiakkaalle aina hänen tarpeisiinsa parhaiten vastaava asiantuntijakoostumus. Lisäksi Highline Oy tehtävä on jatkuva jäsenyritystensä osaamisen ja laadun kehittäminen, jota tehdään mm. verkoston kautta järjestettyjen koulutusten, tapaamisten ja keskinäisen yhteydenpidon sekä sparrauksen kautta.

Konsultointi tarkoittaa täsmäosaamisen tuomista asiakasyritykselle tiettyyn tarpeeseen tai tietyksi ajanjaksoksi. Konsulttia haetaan ratkaisemaan pullonkaula, toimimaan kyseenalaistajana tai toteuttamaan joku projekti kokonaisuudessaan yhdessä yrityksen kanssa. Highlinen jäsenet ovat toimineet konsultteina ja kouluttajina yrityksille ja organisaatioille yksityisesti ja ELYN/Tekesin avulla rahoitetuissa projekteissa yli kolmen vuosikymmenen ajan. Kaikilla konsulteilla on eli 15 vuoden työkokemus liiketoiminnan konsultoinnista, seniorikonsulteilla kymmeniä vuosia.

Asiantuntijan tehtävä on auttaa yritystä siirtymään seuraavalle tasolle

Hyvä asiantuntija ei vain tee asiakkaan puolesta jotain, vaan osaa kiteyttää ja omaa pedagogista kykyä tehdä ymmärrettäväksi ja sovellettavaksi uusia asioita. Konsultoinnin tarkoituksena on auttaa asiakasta siirtymään seuraavalle tasolle - auttaa yritystä ottamaan harppaus eteenpäin liiketoiminnan kasvussa ja kehittämisessä. Suosittelemme joukostamme aina asiakkaan tarpeeseen sopivinta konsulttia. Jos emme itse hallitse jotain, haluamme suositella tehtävään asiantuntijaa verkostomme ulkopuolelta.

Kaiken perustana asiakkaille hyödyllisten ideoiden kaupallistaminen

Highline sai alkunsa innostuksesta kehittää ideaa, jonka nähtiin hyväksi ja hyödylliseksi monille. Siksi Highline on edelleenkin olemassa. Meillä on asiantuntijoina ihmisiä, jotka kukin suhtautuvat innostuneesti omaan tonttiinsa - ja asiakkaina yrityksiä, jotka palavat halusta viedä liiketoimintaansa eteenpäin. Intohimosta tehdä jotain itselle tärkeää, syntyy menestystarinoita. Niiden vuoksi me teemme töitä – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Yritys