Hanna Koponen

Liiketoiminnan kehittämistä suurella sydämellä

 

Yrityksen talouden seuranta antaa arvokasta tietoa liiketoiminnan tilanteesta. Kun talouden suunnittelu on kiinteä osa liiketoimintaa, pystytään yritystä johtamaan tiedon – ei arvailujen – perusteella. Liiketoiminnassa tapahtuviin muutoksiin, kuten sukupolven- ja omistajanvaihdoksiin liittyvät kiinteästi kannattavuuslaskelmat, minkä lisäksi yritykset saattavat tarvita muutostilanteisiinsa ulkopuolista rahoitusta. Huolellisesti laaditut laskelmat hyödyttävät kaikkia osapuolia – niin yrittäjää, rahoittajaa kuin mahdollista ostajaa.

Erikoisosaamisaluettani ovat pk-yritysten omistajanvaihdokset. Autan yrityskauppaan valmistautumisessa, toteutuksen suunnittelussa sekä realistisen kauppahinnan määrittämisessä, mikä tekee yrityskauppojen toteutumisesta mahdollista. Kun kauppahinta ja laskelmat ovat kunnossa, järjestyy ostajallekin rahoitus.

Palveluideni ytimessä on myös pienyritysten käytännönläheisen strategiatyön käynnistäminen ja hallitustyön kehittäminen. Hallitustyö on usein pienissä yrityksissä vielä hyödyntämätön mahdollisuus. Mielestäni jokainen pienikin yritys on tärkeä ja pientäkin yritystä voi ja kannattaa kehittää!

Toivon, että kanssani yrityksen kehittäminen ja talouden suunnittelu voisi olla innostavaa, käytännöllistä ja kannustavaa.

Joenna Oy

Hanna Koponen